old.avtoplus.mk

Моноволумен со кросоверски примеси

На регионалната презентација во Хрватска имавме прилика да се дружиме со новата генерација на моделот Scenic и неговата поголема верзија Grand Scenic. Она што донесува новината е малку чудно за досегашните изведби, бидејќи ова е ван со кросоверски примеси и тркала од 20 инчи

Малку дизајн, малку техноогија - Опа... нова „тројка“!

Јапонците ја избраа Барселона, за да ја претстават обновената компактна изведба- Mazda 3

Ford планира тројно да ја зголеми продажба на кросовери во Европа

Ford планира тројно да ја зголеми продажба на кросовери во Европа. По лансирањето на обновената Kuga, Edge ќе помогне, оваа амбициозна програма да стане реалност. Со ова остварување Синиот овал е подготвен да нападне на самиот врв во сегментот

Со Renault Megane IV се дружевме во Ровињ

Со Renault Megane IV се дружевме во Ровињ

„Бомбичка“ која секогаш е подготвена да експлодира!

„Бомбичка“ која секогаш е подготвена да експлодира!

Популарно оваа недела

Анкета

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на нашата страница?

 стариот повеќе ми се допаѓаше

 многу ми се допаѓа

 ми се допаѓа

 не е лошо

 не ми се допаѓа