old.avtoplus.mk

Mazda ќе го вградува својот ротор мотор во хибриден систем

Компанијата Mazda работи активно на проширување на палета на „зелени“ модели, а најдоцна за две години ќе им понуди на своите клиенти целосно електричен модел

Honda направи 10-степен автоматски менувач

Компанијата Honda разви нов 10-брзински автоматски менувач, чие производство започна во фабриката во Талапуси, во Џорџија, информираа од прес-службата на јапонскиот производител

Новиот XC60 дебитира со обновениот Sensus систем

Заедно со светската премиера на целосно новата генерација на бестселерот XC60, за време на меѓународниот салон во Женева, од Volvo ја претставија и обновената верзија на одличниот патен интерфејс - Sensus

Новиот Ford Rangеr само со дизел мотор во Европа

Двата најочекувани модели во следните години во САД, неспорно се новите генерации на Ford Bronco и Ford Ranger

Nissan се враќа на дизелот во Micra

Компанијата најавува сосема поинаква дизелска технологија за својот субкомпакт во новата генерација, која ќе се произведува во фабриката на Renault

Популарно оваа недела

Анкета

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на нашата страница?

 стариот повеќе ми се допаѓаше

 многу ми се допаѓа

 ми се допаѓа

 не е лошо

 не ми се допаѓа