old.avtoplus.mk

Најмоќните и најскапите премиери од салонот во Женева

Моќните машини секогаш привлекувале најголем број посетители на штандовите на автомобилските саеми

Женева 2017: Black Cuillin V12 како од 30-тите

Eadon Green го претставува во Женева концептот Black Cuillin V12, кој се очекува да биде конкурент на моделите на Morgan

Женева 2017: Infiniti Q60 доби технологија од Fomula 1

Компанијата Infiniti го претставува на автосалонот во Женева новипт концепт, изграден врз основа на кабината Q60

Женева 2017: Јубилеен модел - 70 години Bulli

Пред 70 години се раѓа една необична идеја за транспортно возило, кое прераснува во вистинска икона

Volvo го претстави новиот XC60

Volvo го претстави новиот ХС60 на автомобилскиот саем во Женева. Новиот автомобил ќе го замени сегашниот ХС60 кој 9 години по премиерата стана бестселер во премиум сегментот на средните SUV-автомобили во Европа со речиси милион продажби

Популарно оваа недела

Анкета

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на нашата страница?

 стариот повеќе ми се допаѓаше

 многу ми се допаѓа

 ми се допаѓа

 не е лошо

 не ми се допаѓа