old.avtoplus.mk

Автомобил на Годината во Македонија - ХЕТ-ТРИК ЗА KIA

Витрините на Киа Моторс Македонија ќе ги краси уште една блескава статуетка во вид на маска на ладилник за Kia Sportage

Continental PremiumContact 6 во понудата на Мотоцентар

Новата гама на пневматици PremiumContact 6 која е успешна комбинација на безбедност, удобност, спортски дух и одржливост, беше презентирана и кај нас од импортерот Мотоцентар

Македонски национален тим зад Иџе !

Конечно е остварен дамнешниот сон на генерации наназад, Македонија ќе биде претставена во рамките на FIA со свој национален тим, а нашата перјаница ќе биде Игор Стефановски (галерија)

Европските стандарди низ Македонска лупа

Стручен семинар на една од водечките институции во подрачјето на технолошки услуги, германскиот TUV Nord

Во Ќојлија отворена нова бензинска станица на Макпетрол

Во присуство на голем број гости, бизнисмени, стопанственици и опшествени работници, свечено беше отворена новата бензинска станица на најголемиот македонски трговец со горива, Макпетрол

Популарно оваа недела

 

Анкета

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на нашата страница?

 стариот повеќе ми се допаѓаше

 многу ми се допаѓа

 ми се допаѓа

 не е лошо

 не ми се допаѓа