old.avtoplus.mk

Fiat Chrysler ги обнови своите права врз брендот Cuda

Fiat Chrysler Automobiles е подготвен да воскресне името Cuda и да произведе негови модели

Карлос Гон преголем оптимист?!

„Сметаме дека до средината на годината ќе бидеме први!„ - изјави шефот на француско-јапонската алијанса за време на средбата на сопственици на акции минатата недела, апострофирајки дека ќе ги мине по бројот на продажбите Toyota и Volkswagen

Škoda произведе 15.000.000 возила како дел од VW Group

Škoda забележа сериозен успех откако компанијата го регистрира производството на автомобил со сериски број 15.000.000 од моментот на преземањето од страна на VW Group, во 1991 година

Харкерски атак го сопре производството во фабриките на Honda

Јапонскиот производител на автомобили Honda откри дека бил подложен на серија хакерски напади

Volkswagen и Калифорнија не можат да најдат заеднички јазик

Властите во САД го обврзаа концернот Volkswagen освен да плаќа огромни парични казни за скандалот со манипулациите со дизел мотори на концернот, да потроши сериозни износ за средства за еколошкиот баланс во целата земја, а најмногу во Калифорнија

Популарно оваа недела

Анкета

Дали сакате повторно да има АУТОЕКСПО, саем на автомобили во Скопје?!

 Сакам да има !

 Не сакам да има !