old.avtoplus.mk
вести на денот

И DS ќе прави супер електромобил

Citroen планира сериско производство на супер автомобил, кој ќе излезе на пазарот под брендот на единицата на компанијата за спортски и луксузни модели - DS

Кои се најдобрите брендови и модели во Европа за 2016

Статистичката агенција JATO ги објави резултатите од своето истражување за продажбата на нови автомобили во Европа во 2016 година

Алијансата треба да остане на чело кај електричните возила

Продажбата на електрични возила на Renault-Nissan во светот изнесува над 400.000 автомобили и компанијата планира нови инвестиции, за да ја задржи лидерската позиција на овој пазар

VW Beetle по старата слава со електрична верзија

Во последните години интересот за ревитализираниот модел на Volkswagen Beetle не е особено голем, ниту во Европа, па ни во САД

Франција одбива да „излезе“ од Peugeot-Citroen

Француската држава нема намера да го продаде својот удел во групата PSA Peugeot Citroen, пренесува Reuters, цитирајkи официјален tweet од кабинетот на претседателот Франсоа Оланд

Најчитано оваа недела

Премиум Ауто Центрум „вози“ во поинаква насока!

Македонската компанија Премиум Ауто Центрум стартуваше со нешто што е веќе подолго познато во Европа, но се инплементира прв пат кај нас, со мултибрендинг концепт, поточно понуда на нови и стари автомобили од повеќе марки од премиум сегментот

Видео
АВТОПЛУС с3 е37
  • Видео
    АВТОПЛУС с3 е 36
  • Видео
    АВТОПЛУС с3 е 35
  • Видео
    АВТОПЛУС с3 е 34

Анкета

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на нашата страница?

 стариот повеќе ми се допаѓаше

 многу ми се допаѓа

 ми се допаѓа

 не е лошо

 не ми се допаѓа